Ephyra Idaman Saya


'EPHYRA IDAMAN SAYA'


Assalamualaikum semua~
Lama dah tak join contest blog untuk meng'excercisekan' jari jemari ni...Pertama sekali saya ingin mengucapkan berbanyak terima kasih kepada admin yang menganjurkan contest sebegini. Banyak faedah yang diperolehi.

Apa yang menarik untuk saya join contest ini adalah saya ingin mengenali lebih
dekat produk Ephyra ini, selain itu, boleh mendapat sedikit ilmu tentang produk
yang sedang diperkatakan ni untuk dikongsi bersama.

                     
Sekarang ada bermacam-macam produk keluaran untuk kesihatan. Bermacam-macam yang saya fikirkan, Kesan penggunaannya atau adakah kesan lain yang akan timbul. Namun selepas membuat rujukan, Pelbagai tesmoni yang saya jumpa begitu mengyakinkan. 
Produk ni memang dah pernah dengar. Cuma belum pernah cuba lagi. Tapi bila saya search dekat Google.. wowo.. ramai betul pengguna Ephyra ni rupanya. Kerana apa? Dari tesmoni gambar dan review banyak penilaian yang positif diberikan. Kini Produk ini mendapat kesan liputan yang sangat meluas. 

Salah satunya produk 'EPHYRA ' ini.

Apa itu 'Ephyra'?
Apa-apapun yang perlu kita ketahui pertama sekali ialah: Apa itu 'Ephyra'?

Ephyra ialah sejenis minuman antioksida berasaskan kolagen, yang paling sedap, dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, (L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi & Serbuk Tomato)yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.



                                        JOM KLIK BANNER UNTUK JOIN PERADUAN~
 Klik Banner Untuk Join

Selepas membuat rujukan, inilah yang saya temui. Wah! memang teruja,
Pelbagai khasiat 
yang saya tidak terfikirkan telah temui. Hanya dalam 14 hari.
Wajah kelihatan berseri dan  sempurna. 


Kandungan yang terdapat dalam "Epyhra"

Apa yang saya lihat, setiap pengguna produk 'Ephyra' ini mengalami
pelbagai masalah 
kesihatan dan kecantikkan kulit.
Dan Ephyra adalah produk yang tepat untuk
Mengembalikan keyakinan terhadap penampilan diri.

De

Jom kita sama-sama baca kelebihan produk ni.

                    KELEBIHAN EPHYRA
  1. Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
  2. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah
  3. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
  4. Formula anti penuaan yang berkesan
  5. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
  6. Mengandungi khasiat prebiotik yang tinggi
  7. Melancarkan system pencernaan dalam badan
  8. Mengurangkan kadar kolesterol
  9. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
  10. Meningkatkan system imunisasi anda
  11. Mengatasi masalah imsonia
  12. Mengawal berat badan dan meningkatkan metabolisme
  13. Melegakan sakit dan radang sendi
  14. Menjaga kesihatan kardivaskular.

Siapa yang memerlukan Ephyra ni?*Umur 25 tahun ke atas
*Kulit Kering & kedut
*Kulit kusam dan kendur
*Pigmentasi & Jerawat
*Mudah Rasa penat
*Proses pemulihan lambat
*Daya Ingatan Merosot
*sakit-sakit badan dan sendi
*Metobalisma rendah.
==========================================================================

Ini ada beberapa tesmoni kawan-kawan dan pengguna Ephyra yang saya
jumpa. Pelbagai Masalah yang dialami oleh mereka,
malah hasilnya begitu memuaskan.
Siapa tak mahu kelihatan cantik kan?
Masalah-masalah lain yang dapat dirawat seperti masalah kulit yang lain.
Malah Ephyra turut membantu masalah kesihatan dalaman.

Dengan Ephyra InsyaAllah, kologen dalam badan tu dapat dikekalkan
secara berterusan.

Apa yang pening kita dapat menjaga kesihatan luaran dan dalaman
tubuh badan kita dengan baik. 
Pendek kata untuk kecantikkan yang
menyeluruh.  Dari Hujung rambut hingga kehujung 
kuku jari.
Kalau nak cerita memang tak habis, kena cuba dahulu dan rasai sendiri
perbezaannya.


                                      Untuk Ibu & Bayi



                                          Untuk pengguna Lelaki pun ada......
                                                    Untuk kecerahan  






Jom kita baca review pengguna yang lain. Bergantung  kepada diri sendiri.
Ada yang cuma 14 hari , 3 
minggu dan seterusnya. Yang penting kita mencuba
dan yakin. Insya'Allah.. segalanya akan dipermudahkan..

Lihat saja, pengguna Ephyra tidak terhad, lelaki dan perempuan, muda & tua pun boleh juga.



Dan lagi tesmoni....


Kalau ada yang tanya tentang kesahihan produk Ephyra ini halal atau tidak. Jawapannya YA.ini buktinya:
Jangan risau, Ianya memang telah disahkan 100%.


Sudah lihat kan kesannya? ini bukan sekadar cerita, ini keberkesanan yang terbukti nyata. Perkara sebeginilah yang membuatkan saya sendiri teruja ingin merasai sendiri kebaikkan dan kelebihan produk Ephyra ini. Bukan untuk orang lain, untuk kesihatan dan kecantikkan diri sendiri juga.. ekeke.. Memang rugi siapa yang tak mahu mencuba. Hasil sudah terbentang di depan mata. Kini EPHYRA pula menjadi idaman saya
seperti pengguna yang lain.
                       Produk menarik berkualiti tinggi,
                       Harga ekonomi pilihan pengguna bestari,
                       Pelbagai tesmoni yang diyakini,
                   
                       Sihat dan Cantik  bak bidadari...

Sumber rujukan: Korang boleh baca Pendapat pengguna Ephyra yang lain.

1- http://www.uor.my/Ephyra-Info

3- http://misz-ella.blogspot.com/2012/10/sehat-dan-cantik-dengan-ephyra.html
4- http://www.coklateyes.my/2013/09/hasil-cabaran-30-hari-bersama-ephyra-10.html
” Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.com dan ditaja oleh OceanLife2u.com

3 comments:

IzZa HaDi said...

eli Ephyra dan dapatkan dengan HARGA MENARIK dan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml (worth RM25)!!!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

Khairul Zamri said...

Good luck untuk contest ini ye :)

Cikgu Norazimah said...

all the best..CN follow sini ;)